Home

Een verhaal vertellen waarbij je zelf als luisteraar betrokken wordt, waarbij je opgezogen wordt in de sfeer van dat verhaal, als deelnemer aan de actie, toeschouwer van de gebeurtenissen, een pion in het complot, een speler in het spel, regisseur van de film, onderzoeker in een laboratorium, rechercheur op een zaak, of als onderzoeksjournalist…

Tot de Verbeelding wil jouw verbeelding aanspreken en je de wereld tonen zoals je hem niet vaak ziet. Of misschien wel nooit hebt gezien. Wij vertellen je verhalen, geven een draai aan een bekende wereld waardoor je hem net even anders gaat zien. We willen de wereld een tikje mooier maken, een meerlagigheid aanbrengen, het gevoel creëren dat er achter elke dichte deur een onverwachte andere wereld kan zitten.

Hooggeëerd publiek
We vertellen verhalen door middel van mobiele apps, door middel van echte mensen, door tableaux vivants, op internet en in de gewone wereld. Wij richten ons op een ieder die onze verhalen wil horen. Dat kunnen de inwoners van een bepaald gebied zijn waar wij een verhaal over vertellen, het kunnen toeristen zijn die iets over een gebied willen horen, het kan de jongere zijn die in een game in de echte wereld terecht wil komen, het kan de stem zijn van de oudere die het de jongere vertelt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

 

Reageren is niet mogelijk