Stichting Tot de Verbeelding is een samenwerkingsverband tussen Carla Leurs (www.cultuurenzaken.nl) en Eelco Romeijn (www.poi-creatives.nl) De stichting is een promotor en initiator van fantasierijke media en events.
Carla heeft een lang trackrecord in de productie van culturele evenementen en werkt al meer dan 20 jaar als subsidiewerver. Ze schreef vele verhalen en is opgeleid tot literatuurwetenschapper. Ze heeft haar roots in Noord-Holland, maar woont en werkt vanuit Rotterdam.
Eelco is een ervaren creative producer van digital media met wortels in de journalistiek, televisie en video. Eind 2014 maakte hij een app versie van de brandgrensroute van het Rotterdams Gemeentearchief, een route app in Vreewijk en eerder een augmented reality app die je golf laat spelen op Google Maps. Eelco doet aan Geocaching sinds 2001.

 

Waar geloven we in?

Wij geloven in de kracht van verhalen én in de kracht van audiotours, Zomaar een audiotour met Wikipedia feitjes maken leidt tot teleurstelling bij je publiek en negatieve ervaringen worden nog sneller gedeeld dan positieve. Zorg dus dat je goed voor de dag komt. Benut alle mogelijkheden en vertel een goed verhaal! Spreek tot de verbeelding!

 

Kennis maken?


Nieuwsgierig geworden naar wat we voor jouw locatie kunnen bedenken?
 Nodig ons dan uit voor een brainstorm of briefing.
Mail naar spreek@totdeverbeelding.media of bel met 06-39328968