Stichting Tot de Verbeelding produceert fantasievolle media voor: erfgoed-instellingen, project- en gebiedsontwikkelaars, musea, natuurbeheer, toerisme, festivals, gemeenten, archieven, historische locaties, herbestemming, pop-up stores en nog veel meer.

 

Zet je locatie op de kaart

Je telefoon is het meest multimediale toestel dat er bestaat en die mogelijkheden gebruiken we maximaal in onze apps. Dat maakt ons bijzonder, we beperken ons niet tot een praatje en af en toe een plaatje. We gaan veel verder, betrekken ook de omgeving bij de beleving, zodanig dat het een overrompelende indruk maakt, het bijna echt lijkt. We gebruiken spelelementen uit computergames en mechanismen die de gebruiker motiveren en enthousiasmeren.
We integreren social media zodat ervaringen kunnen worden gedeeld en de buitenwereld ook geprikkeld wordt het terrein te bezoeken.
Eenmaal thuis proberen we de bezoeker weer naar je site te brengen. Om verdieping en achtergrondinformatie te bieden bij de verhalen op locatie en om de bezoeker te vragen zijn ervaringen te delen met anderen en potentiële bezoekers.

 

Ook jouw locatie leent zich voor een app. Iedere vierkante meter heeft wel een verhaal of we verzinnen er een. We heten niet voor niets Tot de Verbeelding.
Het zet je gebied op de kaart, letterlijk en figuurlijk. Het toont innovatief vermogen en biedt aansluiting bij een hedendaags publiek. Het genereert olievlekken op Social Media. Het zorgt ervoor dat er over het gebied gesproken wordt.