Hooggeëerd publiek


We vertellen verhalen door middel van mobiele apps, door middel van echte mensen, door tableaux vivants, op internet en in de gewone wereld. Wij richten ons op een ieder die onze verhalen wil horen. Dat kunnen de inwoners van een bepaald gebied zijn waar wij een verhaal over vertellen, het kunnen toeristen zijn die iets over een gebied willen horen, het kan de jongere zijn die in een game in de echte wereld terecht wil komen, het kan de stem zijn van de oudere die het de jongere vertelt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Augmented Reality


Voor de verbeelding van een verhaal maken we graag gebruik van moderne technologie; Een smartphone, een interactief beeldscherm, een installatie of een digitale dienst. Onze verhalen zijn nooit helemaal compleet; voor de lege gaten doen we een beroep op de fantasie, de verbeeldingskracht, van de luisteraar. We betrekken je bij het verhaal. Dan komt het dieper bij je binnen. Maakt het meer indruk, beleef je iets.
Augmented reality voegt een laag toe aan de werkelijkheid. Dat hoeft niet speciaal op een beeldscherm, in je hoofd werkt het ook goed. Fantasie of werkelijkheid, het onderscheid is soms niet te maken. Je waant je in het decor van een film die zich om je heen afspeelt. Je bent toeschouwer en tegelijkertijd de hoofdpersoon.

 

Cultuur

Het onzichtbare verbeelden, het onhoorbare klank geven, het onbegrijpelijke uitleggen, het onuitgesprokene een stem geven, dat doen we graag in de culturele wereld.
We werken samen met kunstenaars van alle disciplines. Schrijvers, acteurs, filmmakers, sound designers, ontwerpers, programmeurs, uitvinders en techneuten. Samen maken we hedendaagse media die tot de verbeelding spreken.

 

Beleef de geschiedenis daar waar het gebeurde.


Als de geschiedenis van een locatie wordt verteld terwijl je je op die plek bevindt, dan maakt het verhaal veel meer indruk dan wanneer je dat thuis ervaart. Alle zintuigen worden geprikkeld; zicht, gehoor, geur en soms ook tast. Een app die een goed verhaal vertelt, creëert een nieuwe wereld voor de ogen van de toeschouwer en trekt deze naadloos de wereld van nu in. En vice versa.

 

Route App: wat kun je ermee?


Een route app biedt een scala aan mogelijkheden die al naar gelang doelstelling en beschikbaar budget uitgebreid kunnen worden.

 

1. * navigeren van a naar b
2. ** POI verrijken met informatie
3. *** verrijken met multimedia
4. **** verrijken met interacties
5. ***** verrijken met game elementen
6. ****** verrijken met social media
7. ******* feedback > gebruikersstatistiek